Helgen 13. – 15. februar ble det, tradisjonen tro, arrangert AKG-tur til Vatnelian Feriested. Turen startet med ett forrykende kveldsshow og mottakelse på Vatnelian fredag kveld, hvor det også ble servert hamburgere med tilbehør. Videre ble deltakerne på turen delt inn i 5 lag, som konkurrerte gjennom hele helgen.

Konkurransene var i gang allerede fredag kveld med en oppgave om å lage den mest kreative snømann på tunet, etterfulgt av allsang og dans.

Lørdag morgen startet dagen med frokost og skitur rundt vannet. Videre hadde vi lunsj med grilling ved båtnaustet etterfulgt av en spennende langrenns-konkurranse på nypreparert løype! Solen tittet frem av og til og gav dagen et flott vinterpreg med temperaturer rundt null grader. Senere på kvelden hadde vi et kort møte hvor det kom frem om å velge det gode og fullkomne – ikke det onde, og å være et eksempel for de troende ved å velge det gode! Kvelden fortsatte med underholdning, konkurranser og kveldsmat!

Søndag startet med frokost og påfølgende utforkonkurranse! Her var det mange deltakere og flotte forhold. Etter en jevn konkurranse mellom lagene ble det delt ut premier mot slutten av turen, før vi hadde avreise søndag formiddag!

Vi takker for en uforglemmelig helg!