I strålende solskinn kjørte vi over til Risøya, og ble møtt med «Velkommen til Kjuttavika!». Dermed var temaet for turen satt og dagen etter spratt det frem mange Kaptein Sabeltann, skumle pirater og søte Sunnivaer fra teltene.

Lørdagen ble brukt til en lagkonkurranse der målet var å finne sjørøverskatten. Det var en spennende og actionfylt konkurranse som alle jentene deltok i med stor glede. Etter at godteriskatten var fortært, var det tid for å kjøre bananbåt. Gledeshylene kunne høres langt utover vannet og inn til de som benyttet anledningen til å bade og slappe av på brygga i det fine været.

Lørdagskvelden hadde vi en kort og oppbyggelig samling før vi alle gikk opp til låven og ble møtt med dekte bord og mange små lys. Kjøkken-crewet hadde virkelig lagt seg i selen og serverte nydelig grillmat til alle de sultne jentene. Låvefesten ble avsluttet med underholdning som helt tydelig falt i smak hos jentene.

Da det var tid for å pakke sammen soveposene og gjøre klart for møtet på søndag var nok alle som var med på turen enig i at det hadde vært en strålende tur i like strålende solskinn!

Tusen takk, vi går virkelig en god høst i møte med så mange gode AKJ-jenter!